Per Knudsen

Per Knudsen 

Jeg har siden barnsben været en del af ridesporten som både spring og dressur rytter, og fra 1985 til 1996 var det mit fulde erhverv som daglig leder i klubber under DRF, hvor jeg underviste i både spring og dressur. Jeg har været så privilegeret at have ryttere med i flere mesterskaber.

1996 var året hvor min kone og jeg fik vores andet barn og med hendes ønske om en far der var til stede i familien, forlod jeg sporten til fordel for et mere almindeligt erhvervsliv. Mine kollegaer dengang sagde til mig, "bare vent du kommer tilbage".

Efter næsten 15 års pause hvor jeg kun besøgte nogle få stævner for at holde kontakten med gode venner vedlige, var jeg overbevist om at jeg havde bevist at de tog fejl.  

MEN... i 2015 blev jeg kontaktet af en ung rytter i vores lille lokale by, som gerne ville have en smule hjælp til hendes udvikling som rytter, jeg indrømmer gerne at jeg var meget skeptisk, og i tvivl om hvorvidt jeg stadig kunne skabe en forskel, men samarbejdet blev en succes og i 2016 blev jeg overtalt til at hjælpe endnu en rytter og ydermere havde jeg også lige pludselig fået hest igen.

I 2018 flyttede min hest og jeg til Egtved Rideklub og i løbet af kort tid stod jeg og underviste private ryttere 15-18 timer i ugen, og ydermere kørte jeg til en lille klub nær Hedensted hvor en af mine gamle ryttere gerne ville have min hjælp igen, nu kører jeg derop ca. hver anden uge og en rytter er blevet til flere hvilket gør at jeg i dag, underviser lidt over 60 privatryttere 6 dage i ugen fordelt på 8 forskellige lokationer.

Vil du hjælpe mig ?  jeg er altså ikke så dygtig.

Der spørgsmål hører jeg ofte når nye ryttere kontakter mig første gang. 

JA det vil jeg gerne, MEN jeg forventer du har lyst til at lære og at du har tålmodighed, således din hest eller pony får de bedste chancer for at forstå den udvikling vi arbejder frem imod, derfor hedder denne side også

RYTTERE MED OMTANKE -

Vores grundlæggende uddannelse er der vi åbner alle døre for de bedste oplevelser, og for nogle ryttere betyder det, gode oplevelser i det daglige arbejde. For andre betyder det ydermere  stævner og udfordringerne i at kunne ride højere klasser.

Fælles for os alle er det den gode oplevelse vi har, når vi med rette kan kaldes en rigtigt ekvipage. 

Samhørighed mellem hest og rytter.