Rytterprofiler
Her kan du møde nogle af de dygtige ryttere jeg samarbejder med. 

Alexander & Carex er 2 der virkelig matcher, Alexander kom til mig i en alder af 22 og erklærede at han ville lære at ride, han havde aldrig redet før. vi fandt en fin 8 årig fuldblod til ham (lidt vovet måske) som han købte efter lidt prøvetid, og tro det eller ej, de startede LC1 efter bare 6 mdr. og nu arbejdes der med øvelser på LA niveau.

Jette & Shadow. Shadow er 12 år gammel og Jette har haft ham i 6 år, hvoraf han har stået skadet i 1,5 år. Jette startede med at ride som 39 årig, og købte sin egen hest med det samme. Shadow er en meget velgående herre med masser af naturlig fremdrift og bæring. En virkelig spændende ekvipage som nok skal få nogle skønne oplevelser sammen. 

Janne & Diablo som er en lille solstråle historie. Diablo har haft en grim skade i bagparten og de færreste troede at Diablo ville blive rengående igen. Men flid og tålmodighed med at bygge muskler op igen har været årsagen til deres succes, og 2 placeringer i deres 2 første starter taler vist for sig selv.

Cecilie på Pillola, Som hun begyndte at ride i sommeren 2018. Pillola er en meget frisk rød 7 års hoppe, som måler ca. 156 cm. Hun har 3 utrolige gode gangarter, men hendes temperament kan være en udfordring og det er et stort held at netop Cecilie er hendes rytter, for hun har netop den tålmodighed som denne hest kræver. 

Anita Lehmann Buch med sin 15 årige hoppe Raja, som hun selv har avlet. En fremragende og velgående hest. Anita har haft et par års pause, men er nu tilbage i sadlen og det bliver meget spændende at følge de to fremadrettet. 

Anne med gadedrengen Scirocco, han er en type der hader dressur og hvis ikke man variere hans daglige træning har man en sløv og tung hest. Hvis man derimod sætter ham på en springbane, eller lader ham deltage i jagter, så er humøret noget ganske andet, og hans talent er enormt som ses i flere fine nulrunder.

Alberte med sin fantastiske kat 1 pony som allerede har vist sine evner i dressur, men nu er det tid til lidt spring og der mangler den heller ikke talent, det gør dem til en yderst spændende ekvipage, desværre er Alberte faldet for aldersgrænsen og skal derfor konkurrerer i hesteklasser, hvilket jeg er sikker på de nok skal få succes med. 

Charlotte har denne skønne men lidt ivrige springhest, en rigtigt dame der gerne vil fremad, men Charlotte er ved at få styr på damen og teknisk har de begge udviklet sig meget. Det bliver en fornøjelse at følge deres udvikling, potentialet er stort. 

Helle og den smukke araber Fa`zem. Helle er indehaver at Stald Østergaard og underviser også selv. Helle er uddannet  Horse in Harmony trainer v/Ute Lehmann og Blue Berry Hill v/Susan Kjærgård. Helle er meget passioneret omkring hesten og dens velfærd hvilket også reflekteres i hendes ridning.

Hanne på Agalaja er mor til Julie og har overtaget opgaven med at videreuddanne denne skønne, men også temperamentsfulde pony. Hanne er gået frisk til opgaven og selv om hun selv mener der et stykke vej endnu, så tror jeg at hun er klar til et lille stævne inden året er omme. Hanne er i øvrigt super skarp med nåle, idet hun er uddannet akupunktør hvilket jeg flere gange har nydt godt af.  

Gitte med kælepotten Kasper. Gitte er meget udfordret i sin ridning da hun er ramt af en diskusprolaps i lænden, men viljen til at ride sejre over ofte over smerten, og når Gitte engang imellem er tvunget til at hvile står ryttere i kø for at få lov at ride denne smukke vallak. 

Julie ses her med sin dejlige vallak efter Marcelino, han har naturlige evner på dressurbanen men bruges faktisk også til spring, men med hans medfødte temperament kræver det naturligvis en del træning hvilket Julie er meget seriøs omkring.

Christina og hendes hest Final Destination. Final er ikke noget stor hest, men han er en godt gående allround hest som både kan gå dressur, spring samt military, dermed skal Christina også træne på flere parametre således at ikke kun lydighed, men også konditionen er optimal. Christina er flittig hvilket ses på at equipagen udvikler sig næsten for hver gang jeg ser dem.

Tjørnely er et hyggeligt sted med skønne ryttere som er meget dedikeret omkring deres ridning, de er altid 100% klar og veloplagte til undervisning, så det er en stor fornøjelse at besøge og undervise i denne private stald, og jeg går altid derfra med positive oplevelser. 

Solveig med Pelle som er en rigtigt hyggedreng, Solveig havde fået den overbevisning at "en gul kan ikke lære så meget" men den opfattelse har hun ændret nu, både Solveig og Pelle er kommet rigtigt godt efter dressuren, og især Solveig er blevet tændt på at starte stævner, så mon ikke der er nogle spændende oplevelser på vej til dem begge 2. 

Pia på den dejlige Oldenborg hoppe Diva, som desværre har oplevet det mest Frygtelige en hest kan udsættes for. Diva blev knivstukket mens hun gik på fold da en gal mand overfaldt hende, hun blev stukket 2 gange. Diva er helet nu, og med omsorg fra Pia er Diva godt på vej ind i dressurens verden med små sikre skridt.

Helle ses her med. ja i ser rigtig. EN ISLÆNDER. Helle rider også primært islænder stævner, men hun er meget opmærksom på at skal man udvikle sig, så er klassisk ridning en god hjælp, også i islænder sporten. Dermed er Helle nok lidt utraditionel, hun vil nemlig gerne have det bedste fra begge sportsgrene. 


Laila & Orff. Smukt og velgående. Men sjældent har jeg oplevet en herre der vægter sin egen mening så højt som denne smukke røde vallak. Han er meget velgående og kan virkelig præsentere sig, men det kræver fokus fra hans rytter, og Laila er meget fokuseret og tro mig..... når de to starter deres første stævne vil man virkelig få øjnene op for denne equipage. 

Lene og den smukke Frieser Abbi, som hun deler med sin datter Iben. Både Lene & Iben er i gang med at lære grundridningen og begge går de til opgaven med stor energi, deres lyst til at lære er meget motiverende og man kan se at de flytter sig fra time til time.

Michelle og Frieseren Luigi. De er begge kommet sig efter en noget ubehagelig oplevelse. De var på en hyggelig skridttur hvor Luigi blev skræmt af en cykelrytter, begge blev de skadet, værst var det med Michelle, men nu er de tilbage og skønt at se dem begge igen, det er dejligt at de finder rytmen og samarbejdet så hurtigt efter deres ufrivillige pause, og jeg er faktisk lidt imponeret. 

Følg med på denne side da der jævnligt vil dukke flere ryttere op efterhånden som de sender billeder ind. 

Er du IQrytter og vil du gerne have din profil på denne side er du velkommen til at sende et godt billede, så skal jeg gerne oprette dig.

med venlig hilsen 

Per Knudsen