Rytterprofiler

Her kan du møde nogle af de dygtige ryttere jeg samarbejder med. 

Du kan også få dit billede af dig og din hest / pony med på siden - send mail med billede og info til: Bettina.kristensen31@gmail.com 

Alexander & Carex er 2 der virkelig matcher, Alexander kom til mig i en alder af 22 og erklærede at han ville lære at ride, han havde aldrig redet før. vi fandt en fin 8 årig fuldblod til ham (lidt vovet måske) som han købte efter lidt prøvetid, og tro det eller ej, de startede LC1 efter bare 6 mdr. og nu arbejdes der med øvelser på LA niveau.

Cecilie på Pillola, Som hun begyndte at ride i sommeren 2018. Pillola er en meget frisk rød 7 års hoppe, som måler ca. 156 cm. Hun har 3 utrolige gode gangarter, men hendes temperament kan være en udfordring og det er et stort held at netop Cecilie er hendes rytter, for hun har netop den tålmodighed som denne hest kræver. 

Alberte med sin fantastiske kat 1 pony som allerede har vist sine evner i dressur, men nu er det tid til lidt spring og der mangler den heller ikke talent, det gør dem til en yderst spændende ekvipage, desværre er Alberte faldet for aldersgrænsen og skal derfor konkurrerer i hesteklasser, hvilket jeg er sikker på de nok skal få succes med. 

Mccoy er iøvrigt til salg lige nu dato. 06-04-2024 ved interesse kontakt Per Knudsen

Helle og den smukke araber Fa`zem. Helle er indehaver at Stald Østergaard og underviser også selv. Helle er uddannet  Horse in Harmony trainer v/Ute Lehmann og Blue Berry Hill v/Susan Kjærgård. Helle er meget passioneret omkring hesten og dens velfærd hvilket også reflekteres i hendes ridning.

Gitte med kælepotten Kasper. Gitte er meget udfordret i sin ridning da hun er ramt af en diskusprolaps i lænden, men viljen til at ride sejre over ofte over smerten, og når Gitte engang imellem er tvunget til at hvile står ryttere i kø for at få lov at ride denne smukke vallak. 

Tjørnely er et hyggeligt sted med skønne ryttere som er meget dedikeret omkring deres ridning, de er altid 100% klar og veloplagte til undervisning, så det er en stor fornøjelse at besøge og undervise i denne private stald, og jeg går altid derfra med positive oplevelser. 

Pia på den dejlige Oldenborg hoppe Diva, som desværre har oplevet det mest Frygtelige en hest kan udsættes for. Diva blev knivstukket mens hun gik på fold da en gal mand overfaldt hende, hun blev stukket 2 gange. Diva er helet nu, og med omsorg fra Pia er Diva godt på vej ind i dressurens verden med små sikre skridt.

Line ses her med sin dejlige Frieser hoppe Madelon

De to er et helt unikt makkerpar som gør det utroligt godt på dressursiden, senest vandt de mesterskabet i Frieser Nord, hvor de red til 72,3 og 73,8 i LA 2 og de vil helt sikkert udvikle deres samarbejde yderligere fremover. 

Mia ses her med sin "lille" glade frederiksborger som har flair for spring. 

Mia er arbejder seriøst med at den bliver lidt mere dressurlydig hvilket faktisk lykkedes ret godt, og det gør at de rykker yderligere på springsiden. 


Sara er 10 år og rytter på sin smukke pony Aslan.

De er en rigtig lille dygtig ekvipage som arbejder flittigt for at dygtiggøre sig, lige nu er de på La Niveau,

Sara sætter stor pris på sin undervisning hos Per. Vi glæder os til at følge denne smukke ekvipage

Sara har endnu en pony som hun rider landsstævner på 

Marika og hendes dejlige Haflinger Alcott har redet ved Per i ca. 1 års tid, ekvipagen starter dressur stævner, og er godt på vej til MB klasserne.

Marika og Alcott er super glad for at være IQ rytter – hun roser Pers undervisning – det skal vi nok ikke kommet alt for meget ind på, så bliver Per bare generet :-)

Janni har reddet ved Per siden 2021.

Per har gennem årene hjulpet mig og mine heste bl.a. tilridningen af min unge haflinger, Janni er nu på den anden side af en opstået ride angst og rider nu LA dressur og springer 70-80 cm.

Per er som underviser, en der kigger på ekvipagen som helhed, tager det i ekvipagens tempo, og vægter hestens trivsel højt

Anita Lehmann Buch med sin 15 årige hoppe Raja, om hun selv har avlet. En fremragende og velgående hest. Anita har haft et par års pause, men er nu tilbage i sadlen og det bliver meget spændende at følge de to fremadrettet. 

Lene og den smukke Frieser Abbi, som hun deler med sin datter Iben. Både Lene & Iben er i gang med at lære grundridningen og begge går de til opgaven med stor energi, deres lyst til at lære er meget motiverende og man kan se at de flytter sig fra time til time.

Michelle og Frieseren Luigi. De er begge kommet sig efter en noget ubehagelig oplevelse. De var på en hyggelig skridttur hvor Luigi blev skræmt af en cykelrytter, begge blev de skadet, værst var det med Michelle, men nu er de tilbage og skønt at se dem begge igen, det er dejligt at de finder rytmen og samarbejdet så hurtigt efter deres ufrivillige pause, og jeg er faktisk lidt imponeret. 

Bettina med sin dejlige vallak Figo, som er meget følsom. Bettina arbejder meget koncentreret med at at denne herre skal acceptere den samlende hjælp, han er usædvanlig fintfølende og man kan ikke bare presse på, det er en hest der kræver meget omtanke. I den tid de har redet undervisning hos IQ har det udviklet sig fra lc til at have startet MB0. Sikke en udvikling. Figo acceptere mere og mere de svære og de samlede øvelser.  

Birgitte og hendes dejlige "hjemmeavlet DV/oldenborg vallak Pamfilius har efterhånden redet undervisning hos Per i 2 år, lige fra da Pamfilius kun var 4 år.

Pamfilius er en lidt stor dreng, der stadig har brug for hjælp til balancen, træning hos Per har hjulpet ekvipagen rigtig meget, ikke altid den lette vej :-), snarere den korrekte vej,

Birgitte oplever at Per underviser meget individuelt, med stor respekt for heste materiale, rytterkompetencer og forudsætninger. 

Maia har to dejlige heste – som hun rider undervisning på.

Celina L er 5 år, Maia uddanner Celina for ejeren Sofie Heelsberg. Celina er nu godt på vej til at lære at administrere hendes store gangarter og målet er at hun gangartsbedømmes og kommer med i championatet for Fjordheste på Vilhelmsborg i 2024.

Frømajgaards Darling købte Maia, da hun kun lige var tilredet, ekvipagen har på de 2 år de har redet undervisnings arbejdet sig op gennem La klasserne mod mb niveau.

Udover at ride disse to smukke muler så er Maia også dressurdommer og går meget op i balance og lethed i ridningen. 

Benedikte danner par med Maygårdens Bellino, som er en skøn og smuk dansk Varmblods vallak på 11år.

Louise Bendixen og hendes dejlige unge Higgins, som hun selv har tilredet. Louise er glad for at have Per med på sidelinjen i uddannelsen af denne unge stjerne. Louises mål er at få uddannet Hingins til en god springhest i balance og igen komme ud på stævnepladserne. Det bliver spændende at følgederes rejse.

Følg med på denne side da der jævnligt vil dukke flere ryttere op efterhånden som de sender billeder ind. 

Er du IQrytter og vil du gerne have din profil på denne side er du velkommen til at sende  en mail med et godt billede til Bettina.Kristensen31@gmail.com  så skal vi gerne oprettet dig 

med venlig hilsen 

Per Knudsen