Rytterprofiler
Her kan du møde nogle af de dygtige ryttere jeg samarbejder med. 

Mathilde ses både på forsiden og her med hendes talentfulde pony Colito på 5 år som hun selv er ved at ride op. De har allerede flere flotte placeringer på LC niveau og arbejder nu med øvelser til deres første start i LB & LA. Mathilde er allerede en erfaren rytter og hun har ligeledes redet placeringer hjem på hesten Smirnof. derudover er hun i gang med tilridningen af oldenborg hoppen Mille.


Merle med sin frækkert Trinity som i den grad var en udfordring i starten, men Merle er stålsat og har fået styr ham, hvilket også har givet de første placeringer i dressur. Merle og Trinity er også begyndt på at springe og dermed er grundlaget skabt for en rigtigt god allround equipage.

Janne & Diablo som er en lille solstråle historie. Diablo har haft en grim skade i bagparten og de færreste troede at Diablo ville blive rengående igen. Men flid og tålmodighed med at bygge muskler op igen har været årsagen til deres succes, og 2 placeringer i deres 2 første starter taler vist for sig selv.

Alexander & Carex er 2 der virkelig matcher, Alexander kom til mig sidste år i en alder af 22 og erklærede at han ville lære at ride, han havde aldrig redet før. vi fandt en fin 8 årig fuldblod til ham (lidt vovet måske) som han købte efter lidt prøvetid, og tro det eller ej, de startede LC1 efter bare 6 mdr. og nu arbejdes der med øvelser på LA niveau.

Inge & Pavani har været mange prøvelser igennem som jeg ikke vil nævne her, men Inge´s gå på mod og vilje er imponerende, og med hårdt og målrettet arbejde er de begge ved at være øvelses stærke nok til at skabe gode resultater i MB.

Anne med gadedrengen Scirocco, han er en type der hader dressur og hvis ikke man variere hans daglige træning har man en sløv og tung hest. Hvis man derimod sætter ham på en springbane, eller lader ham deltage i jagter, så er humøret noget ganske andet, og hans talent er enormt som ses i flere fine nulrunder.

Janne og Lady er en lidt sjov historie idet at det faktisk var hendes mor Helle jeg startede med at undervise, Helle inviterede mig til at se hendes eget sted og der mødte jeg Janne første gang, hvor jeg så et åbenlys talent, Janne og lady har siden vi begyndte samarbejdet startet PRI samt distriktsmesterskab. Desværre skal denne smukke og velgående pony nu sælges, da Janne falder for aldersgrænsen til januar.

Ponyen er solgt. 

Julie på ponyen Agalaja som faktisk nu er skiftet ud med en springhest, men Julie startede sin ridning ved mig på denne temperamentsfulde pony. Julies mor Hanne har nu overtaget opgaven og bærer nu udviklingen videre. Julie fik flere gode placeringer på Agalaja i både spring og dressur, og har da også allerede redet fine nulrunder på sin nye springhest. Den bliver præsenteret senere.

Malene på Gismo, en 18 år gammel vallak som har sin helt egen klare opfattelse af hvornår der skal arbejdes, og i særdeleshed hvor meget. Han er faktisk utrolig velgående, men da han ikke har gået noget nævneværdig dressur inden Malene begyndte undervisning mig, starter vi helt fra bunden. Malene har dog allerede startet ham i LC og mon ikke han når at prøve lidt højere klasser inden han bliver pensioneret. 

Hanne på Agalaja er mor til Julie og har overtaget opgaven med at videreuddanne denne skønne, men også temperamentsfulde pony. Hanne er gået frisk til opgaven og selv om hun selv mener der et stykke vej endnu, så tror jeg at hun er klar til et lille stævne inden året er omme. Hanne er i øvrigt super skarp med nåle, idet hun er uddannet akupunktør hvilket jeg flere gange har nydt godt af.  

Laura og ponyen Johnny som bliver en rigtigt god spring equipage, dog skal der lige arbejdes lidt med Johnny´s tålmodighed, han har lidt for meget krudt i måsen, så lige i øjeblikket arbejdes der meget fokuseret med dressuren.

Gitte med kælepotten Kasper. Gitte er meget udfordret i sin ridning da hun er ramt af en diskusprolaps i lænden, men viljen til at ride sejre over ofte over smerten, og når Gitte engang imellem er tvunget til at hvile står ryttere i kø for at få lov at ride denne smukke vallak. 

Helle og den smukke araber Fa`zem. Helle er indehaver at Stald Østergaard og underviser også selv. Helle er uddannet  Horse in Harmony trainer v/Ute Lehmann og Blue Berry Hill v/Susan Kjærgård. Helle er meget passioneret omkring hesten og dens velfærd hvilket også reflekteres i hendes ridning.

Henriette er en af de ryttere der er efterspørgsel på, hun får ofte tilbudt heste som hun må ride, men med fuldtidsarbejde er hendes tid begrænset. Her ses hun på Kasper men hun kunne nemt være præsenteret på andre heste. Henriette har et godt sæde og en nænsom hånd hvilket gør hende til den optimale rytter på følsomme heste.  

Christina og hendes hest Final Destination. Final er ikke noget stor hest, men han er en godt gående allround hest som både kan gå dressur, spring samt military, dermed skal Christina også træne på flere parametre således at ikke kun lydighed, men også konditionen er optimal. Christina er flittig hvilket ses på at equipagen udvikler sig næsten for hver gang jeg ser dem.

Tjørnely er et hyggeligt sted med skønne ryttere som er meget dedikeret omkring deres ridning, de er altid 100% klar og veloplagte til undervisning, så det er en stor fornøjelse at besøge og undervise i denne private stald, og jeg går altid derfra med positive oplevelser. 

Solveig med Pelle som er en rigtigt hyggedreng, Solveig havde fået den overbevisning at "en gul kan ikke lære så meget" men den opfattelse har hun ændret nu, både Solveig og Pelle er kommet rigtigt godt efter dressuren, og især Solveig er blevet tændt på at starte stævner, så mon ikke der er nogle spændende oplevelser på vej til dem begge 2. 

Pia på den dejlige Oldenborg hoppe Diva, som desværre har oplevet det mest Frygtelige en hest kan udsættes for. Diva blev knivstukket mens hun gik på fold da en gal mand overfaldt hende, hun blev stukket 2 gange. Diva er helet nu, og med omsorg fra Pia er Diva godt på vej ind i dressurens verden med små sikre skridt.

Helle ses her med. ja i ser rigtig. EN ISLÆNDER. Helle rider også primært islænder stævner, men hun er meget opmærksom på at skal man udvikle sig, så er klassisk ridning en god hjælp, også i islænder sporten. Dermed er Helle nok lidt utraditionel, hun vil nemlig gerne have det bedste fra begge sportsgrene. 


Laila & Orff. Smukt og velgående. Men sjældent har jeg oplevet en herre der vægter sin egen mening så højt som denne smukke røde vallak. Han er meget velgående og kan virkelig præsentere sig, men det kræver fokus fra hans rytter, og Laila er meget fokuseret og tro mig..... når de to starter deres første stævne vil man virkelig få øjnene op for denne equipage. 

Lene og den smukke Frieser Abbi, som hun deler med sin datter Iben. Både Lene & Iben er i gang med at lære grundridningen og begge går de til opgaven med stor energi, deres lyst til at lære er meget motiverende og man kan se at de flytter sig fra time til time.

Michelle og Frieseren Luigi. De er begge kommet sig efter en noget ubehagelig oplevelse. De var på en hyggelig skridttur hvor Luigi blev skræmt af en cykelrytter, begge blev de skadet, værst var det med Michelle, men nu er de tilbage og skønt at se dem begge igen, det er dejligt at de finder rytmen og samarbejdet så hurtigt efter deres ufrivillige pause, og jeg er faktisk lidt imponeret. 

Følg med på denne side da der jævnligt vil dukke flere ryttere op efterhånden som de sender billeder ind. 

Er du IQrytter og vil du gerne have din profil på denne side er du velkommen til at sende et godt billede, så skal jeg gerne oprette dig.

med venlig hilsen 

Per Knudsen